غذای گیاهی

طرز تهیه همبرگر وگان، خوشمزه و کاملا گیاهی

چگونه یک همبرگر وگان گیاهی خوشمزه درست کنیم؟

خیلی از افرادی که گیاهخوار هستند به دنبال مواد غذایی سالمی می گردند که پایه گیاهی داشته باشند. یکی از این غذاهای خوشمزه که طرفداران زیادی هم دارد همبرگر گیاهی است. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه یک همبرگر گیاهی خوشمزه را با هم مرور کنیم. برای درست کردن این همبرگر به 20 دقیقه زمان آماده سازی، یک ساعت زمان پخت نیاز خواهید داشت.
قبل از اینکه به سراغ مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه این همبرگر برویم بیایید ببینیم این ماده چه ارزش غذایی دارد:
• 252 کیلوکالری به ازای هر همبرگر
• 2 گرم چربی
• 54 گرم کربوهیدرات
• 12 گرم شکر
• 6 گرم فیبر
• 5 گرم پروتئین
• 0.4 گرم نمک
مواد تشکیل دهنده همبرگر گیاهی:
برای تهیه این همبرگر شما به مواد تشکیل دهنده زیر نیاز دارید:

• 6 عدد سیب زمینی شیرین بزرگ یا سیب زمینی معمولی
• 2 قاشق چایخوری روغن به همراه کمی روغن اضافی برای چرب کردن سینی
• 2 عدد پیاز قرمز خرد شده
• 2 عدد چیلی قرمز خرد شده
• یک قاشق غذاخوری زیره سبز
• یک قاشق غذاخوری پودر گشنیز
• 340 گرم ذرت شیرین
• یک شاخه کوچک گشنیز
• 200 گرم پولنتا یا همان سوپ ذرت
• پیاز و سالسا و غیره برای سرو
طرز تهیه:
خوب قبل از اینکه فرآیند پخت همبرگر گیاهی را با هم شروع کنیم به سراغ فر می رویم و آن را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. پوست سیب زمینی ها را می گیریم و آن را در سینی فر می گذاریم. حالا باید سیب زمینی هایمان را به مدت 45 دقیقه در فر بپزیم تا نرم شود. بعد از اینکه سیب زمینی پخت آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. در این میان روغن را در یک ماهیتابه کوچک گرم کنید و پیاز و چیلی را به آن اضافه کنید.
بگذارید این ها به مدت 8 الی 10 دقیقه بپزند تا نرم شوند.
سیب زمینی ها را بردارید و آن را به همراه پیاز و چیلی به یک کاسه منتقل کنید. همه مواد را با هم له کنید و ادویه ها را اضافه نمایید. به کمک دستتان می توانید ذرت شیرین، گشنیز و نیمی از پولنتا را هم اضافه کنید. حالا این ترکیب به دست آمده را به شکل همبرگرهای کوچک در بیاورید و کنار بگذارید.
هر کدام از همبرگرهای گیاهی را در باقی مانده پولنتا بزنید. حالا همبرگرها را در سینی فر بگذارید و برای سی دقیقه در یخچال استراحت دهید. می توانید رویش را بپوشانید و در فریزر بگذارید.
حالا می توانید همبرگرهایتان را در یک ظرف بزرگ سرخ کنید یا اگر دوست داشتید در فر بپزید. در ماهیتابه هر کدام از همبرگرها را به مدت 10 دقیقه بپزید تا خوب سرخ شوند. اگر دوست دارید غذای سالم تری داشته باشید می توانید آن را به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید .
بعد از پخته شدن همبرگرهای گیاهی می توانید آن را با کمی سالسا، پیاز و برگ کاهو میل کنید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *